Psicologia i Teràpia online

L’objectiu de la teràpies és ajudar a tenir una millor qualitat de vida, a solucionar els problemes i aconseguir objectius. (Veure teràpia d’adults i teràpia de parella)

Com funciona la teràpia Online?

La consulta i tractament a través de videoconferència per skype permet tenir un contacte directe i en temps real. Funciona igual que la teràpia presencial, però amb la diferència que no és necessari el desplaçament a la consulta.

Per mantenir el contacte entre sessions s’utilitzarà el correu electrònic o telèfon.
Les sessions de videoconferència tindran una durada aproximada de 60 minuts.

Quins avantatges té la teràpia online?  

-Baix cost: un dels avantatges de consultar un psicòleg online és l’estalvi de temps i diners. Aquest tipus de teràpia requereix menys temps en desplaçaments i mitjans físics per realitzar-se, per tant és més econòmica que la teràpia presencial.

-Accessibilitat: la psicologia online és una oportunitat de rebre ajuda psicològica per a persones amb alguna limitació física o psicològica (fòbies, temors…) que els impedeixi o dificulti el desplaçament, persones que viatgin contínuament, etc.

-Anonimat: si bé a algunes persones els pot resultar més propera la teràpia presencial, a unes altres els resultarà més fàcil expressar-se o parlar sobre les seves preocupacions a través de la psicoteràpia online.

Passos a seguir: 


El procés és molt fàcil:

  1. Posa’t en contacte via telèfon o mail (veure a l’apartat contacte).
  2. Realitza el pagament a través i transferència bancària.
  3. Envia el justificant de pagament (mvirtos@psicologocornella.es)
  4. Realitza la sessió via Skype.
Contactamvirtos@psicologocornella.es
Call Now Button
× Whatsapp