Psicologia i Teràpia d’adults

psicòleg psicòloga terapia, terapeuta psicólogo psicoterapia ayuda psicológica ansiedad depresión

Servei dirigit a totes aquelles persones que necessiten acompanyament terapèutic a causa de dificultats o moments de canvi en la seva vida diària, i volen rebre una atenció individualitzada i professional a través de les teràpies.

Amb la teràpia psicològica individual el pot arribar a tenir un major coneixement sobre un mateix/a, entenent les pròpies emocions, actes i pensaments. D’aquesta manera s’aprèn a controlar les emocions i millorar la capacitat de prendre decisions aprofitant els propis recursos, habilitats i coneixements.

La nostra manera de fer teràpia es divideix en dues parts, la primera comença el primer dia on el/la terapeuta necessita conèixer-te i saber quin és el motiu de consulta per a veure en què i com et pot ajudar. Amb aquesta informació us marcareu els objectius psicoterapèutics que guiaran la teva teràpia. Aquesta primera fase s’intenta fer de la manera més ràpida, per a començar a treballar al més aviat possible. Perquè la teràpia és per a canviar, millorar, aprendre i trobar benestar de la manera més eficaç. I aquí és on comença la segona part, la psicoteràpia real, on el psicòleg/a t’ajudarà a aconseguir cadascun dels teus objectius amb les diferents tècniques i recursos psicològics.

El treball es realitza des d’un enfocament bio-psico-social, principalment des del model cognitiu-conductual, tractament que compta amb l’aval d’una extensa investigació científica. Aquest tipus de teràpia és breu i s’orienta a canvis concrets.

Alguns dels motius de consulta més freqüents:

-Ansietat (fòbies, preocupacions excessives, obsessions…)

-Depressió (problemes d’estat d’ànim)

-Processos de Dol

-Baixa autoestima

-Problemes sexuals

-Problemes en habilitats socials

-Fòbies

-Dificultats amb la son

-Dificultats d’alimentació

-Problemes de salut

-Dependència emocional

-Violència masclista

-Crisis existencials / canvis d’etapes vitals

-Entre altres…

Terapia OnlineTeràpia per videoconferència

Contactamvirtos@psicologocornella.es
Call Now Button
× Whatsapp