Servei dirigit a totes aquelles persones que necessiten acompanyament terapèutic.

Teràpia d’adults

La consulta i el tractament mitjançant una video-trucada per Skype permet tenir un contacte directe i en temps real.

Teràpia ONLINE

Les parelles passen per diferents etapes durant la relació i moltes vegades, la teràpia de parelles pot ser la solució als conflictes.

TERÀPIA DE PARELLA

NOSTRES VALORS

Confidencialitat

El secret professional i la privacitat és la base de la teràpia

Empatia i respecte

És fonamental sentir que t’entenen i no et jutgen al fer psicoteràpia 

Compromís per ajudar i naturalitat

La nostra finalitat com a psicòlogues és poder ajudar-te. 

Ser valent no es lluitar sol, sinó saber quan demanar ajuda.
EL CENTRE

(Español) Estudio

(Español) B

(Español) C

SERVEIS

Teràpia d’adults

Servei dirigit a totes aquelles persones que necessiten acompanyament terapèutic a causa de dificultats o moments de canvi en la seva vida diària, i que volen rebre una atenció individualitzada i professional a través de la teràpia.

Teràpia de parelles

Quan la relació de parella funciona bé pot representar un gran benestar personal, però de vegades és inevitable que la relació vagi perdent la força inicial i és quan poden començar a sorgir problemes que, si no se solucionen, poden derivar en conflictes i malestar que motivin la separació / divorci.

Teràpia Online

La consulta i tractament a través de la vídeo-trucada per Skype permet tenir un contacte directe i en temps real. Funciona igual que la teràpia presencial, però amb la diferència que no és necessari el desplaçament a la consulta.

TESTIMONIS DOCTORALIA

Es una gran profesional. Me ha ayudado mucho. La recomiendo a cualquier persona que piense que necesita ayuda psicológica.

Veure més opinions

Rosa

Pensaba que todo en mi vida estaba perdido y ella me está ayudando a continuar adelante. Es muy profesional y me entiende. Lo más importante es que me siento cómodo y a gusto cuando hablo con ella. Aunque aún no hemos terminado me encuentro mucho mejor.

Veure més opinions

Luis

Después de la primera visita la explicación de la terapia a seguir. Sesiones muy prácticas con ejemplos de estrategias que el paciente puede utilizar y practicar durante la semana. Reforzado con sesiones de relajación. Lectura de artículos sencillos y muy concretos que hacen referencia a la terapia.

Veure més opiniones

Pablo


Call Now Button
× Whatsapp